Hinnasto

YKSILÖOHJAUS

 •  Henkilökohtainen Personal training -valmennus, joka räätälöidään asiakkaan tavoitteiden mukaisesti (Turku, Auranmaa ja lähikunnat), ottaen huomioon muun muassa lähtötaso, omat tavoitteet, treeniohjelmointi. Suosittelen valmennuksen kestoksi vähintään 3 kk. 
  • Kertahinta 85 €/tunti (sis. alv. 24 %).  Useamman kerran ohjauksista teen mielelläni pakettitarjouksen :)!
 •  Kuntopaketti
  • 5 kerran kuntopaketti, joka sisältää alun kuntokartoituksen ja henkilökohtaisen ohjelman 400 €/5 kertaa

PIENRYHMÄVALMENNUS

Paritreenit 

 •  treenaa tavoitteellisesti kaverin kanssa! Personal training -valmennus, joka räätälöidään yhteisten tavoitteiden mukaan, ottaen huomioon lähtötaso, tavoitteenne, treeniohjelmointi. Suosittelen valmennusten kestoksi vähintään 3 kk.

 • 65 €/osallistuja/kerta

Pienryhmävalmennus

 • Maksimissaan kuudelle hengelle toiminnallisia, monipuolisia treenejä salilla ja ulkoilmassa. Tämä on vaihtoehtosi, jos tavoitteenasi on saada varmuutta saliharjoitteluun ja liiketekniikoihin tai haluat vaikkapa parantaa suorituskykyäsi ja saavuttaa toimivamman kehon ja pirteämmän arjen! Valmentajan opastuksella ja pienryhmän tuella saavutat hyvinvointiisi ja suorituskykyysi liittyvät tavoitteet turvallisemmin, tehokkaammin ja hauskemmin. Kysy tarjousta hinnoittelusta :)

  ETÄVALMENNUS

  •  Etävalmennus sisältää asiakkaan tavoitteen mukaisesti räätälöidyn harjoitusohjelman ja sen ohjeistukset. Otathan yhteyttä, niin sovitaan sinulle sopivasta etävalmennuspaketista.

  Personal training 

  Personal Training on lyhykäisyydessään henkilökohtaista valmentamista. Koulutettuna valmentajana haluan opastaa ja tukea muutoksessa asiakasta eri tavoin tavoitteeseen pääsemisessä. Tavoitteita voi olla monia, esimerkiksi painonpudotus, kehonmuokkaus tai erilaisten suoritustekniikoiden opettelu.

  Mikä tavoitteesi onkin, autan sinua mielelläni sen saavuttamisessa ja vaihtoehtona voi olla henkilökohtainen, pari- tai ryhmävalmennus. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!